Bra att veta innan du anmäler dig

Bjud gärna in andra du tror är intresserade, men låt dem också närma sig ämnet i den ordning jag har lagt upp det här. Jag ber dig låta bli att kopiera och återanvända information från inloggningsdelen. Låt andra uppleva samma pedagogiska upplägg genom att få informationen i "rätt" ordning.

Informationen på den öppna delen kan du fritt sprida, men ange källan om du citerar eller återanvänder delar. Själva tankarna är allmängods. Om du tycker jag har sagt nåt intelligent, återanvänd det.

Jag räknar med att experimentet kan komma igång så fort det finns tillräckligt med anmälda. Det beräknas pågå åtminstone 2024 ut.

 

När du skapar konto

Du kan använda ditt eget namn eller ett smeknamn. Om du senare väljer att vara med i experimentet krävs korrekt personnamn. Då kommer du även att få svara på några frågor och lova att följa instruktionerna för experimentet.

Du behöver ange en fungerande epostadress eftersom du måste aktivera kontot med en länk som skickas till dig. Detta kan komma att ändras om alltför mycket spam skickas och attacker inträffar.

Inloggningsdelen kommer att ge så pass mycket information att du är fullt införstådd med vad experimentet går ut på, vad som krävs av deltagarna och om det är något för dig. Du måste aktivt ansöka om att vara med i experimentdelen.

Så länge du har ett aktivt konto här kan det komma utskick med nyheter och information. Den information du lämnar är användarnamn, visat namn och lösenord. Detta är det minsta som behövs för att du ska kunna logga in. Denna information kommer aldrig någonsin att lämnas ut till någon av någon som helst anledning.

 

Avslutande av konto 

Om du avslutar kontot raderas din information i den aktiva versionen av hemsidan. Eventuellt sparade säkerhetskopior kan innehålla dina inloggningsuppgifter en tid, men de raderas automatiskt efterhand.

Om du känner att du är klar med Organiskt ledarskap får du gärna avsluta ditt konto själv. I undantagsfall kan jag lägga det som vilande om du ber om det. Du är välkommen att skapa ett nytt konto om det gamla raderats, såvitt skälet till det inte är att du bannats.

Konton som ingen loggat in på under 6 månader riskerar att raderas.

 

Personlig information

Så länge du har ett konto kommer jag att spara på den information du lämnade. Den kommer aldrig (ALDRIG) att lämnas ut eller användas till någonting annat än avsett och tydligt angivet, vilket är för att logga in på sidan.

Om du väljer att gå ett steg till och vara med i experimentet kommer du att behöva lämna mer information för att experimentet ska kunna genomföras. Det handlar om att jag behöver veta vad du tycker om verktygen och hur du tycker att de fungerar, alltså information som är direkt relaterad till och relevant för experimentet.

 

 

Inloggning